נשר חזקה! מתמודדים יחד עם וירוס הקורונה מרחבים ירוקים
דבר ראש העירדלג על דבר ראש העיר

דבר ראש העיר

גולשים יקרים,

ברוכים הבאים לאתר האינטרנט החדש של עיריית נשר.

מחשבה רבה הושקעה בבניית האתר כדי להעניק לכם - התושבים, המבקרים ושאר המתעניינים - את השירות הטוב ביותר. באתר זה תוכלו למצוא מידע שימושי על פעילות העירייה, אירועי תרבות, ספורט ופנאי, מידע על העיר נשר וכן שירותים לתושבים... להמשך קריאה

חדשות העיריהדלג על חדשות העיריה

חדשות העיריה

עצור
הסדרי חנייה חדשים בנשר
תושבים ואורחים יקרים, הסדרי חניה חדשים בנשר נכנסו לתוקף החל מה-10/10.
הרשמה לספר ספקים ויועצים דיגיטלי
החלה ההרשמה לספר הספקים והיועצים הדיגיטלי!
בקשה להשתתפות באפליקציית הטבות
עיריית נשר בשיתוף מועצת התלמידים והנוער העירונית ביחידת הנוער פועלות לפיתוח אפליקציית מידע והטבות לבני הנוער בעיר נשר. במסגרת האפליקציה יוצעו הטבות והנחות משמעותיות במגוון רחב של עסקים, שירותים עירוניים, פעילויות ומקומות בילוי בנשר והסביבה.
052-6718000 ... הווטסאפ העירוני של נשר!
חדש: שירות קל, מהיר ונוח, ללא המתנה, ותוך מתן מענה בזמן קצר. שלחו הודעת ווטסאפ למוקד: מלל קצר, תמונה או סרטון, ואל תשכחו לכתוב את שמכם כדי שנחזור אליכם. אז תרשמו מספר: 052-6718000 ... הווטסאפ העירוני של נשר! לשירותכם מגוון אפשרויות נוסף לפנייה למוקד העירוני: בטלפון, במייל ובאמצעות אתר האינטרנט.
לאתר העירייה בשעת חירום – לחצו כאן
ריכזנו לכם את המידע הנדרש במקרה של: מלחמה, שריפה, ורעידת אדמה. לחצו על הכותרת – למידע שימושי ולעדכונים בזמן באמת
חדש: שירות ייעוץ לאזרח (שי"ל)
השירות ניתן על ידי מתנדבים ללא תשלום ובסודיות למידע נוסף לחצו על הכותרת
צואת כלבים – אוספים או משלמים: 730 ₪
כחלק מהשירות לתושב, עיריית נשר יוצאת בהסברה, בחינוך ובחלוקת שי לבעלי כלבים במטרה לשמור על מרחב ציבורי נקי. לידיעתכם, האכיפה תוגבר החל מתאריך: 7.4.2019.
במקומות יבשים אין יתושים
מחלקת התברואה בעיריית נשר יצאה למבצע הדברה של יתושים. לפרטים נוספים - לחצו על הכותרת
הודעה בנוגע לפינוי גזם וגרוטאות ברחבי העיר
תושבים יקרים, פינוי פסולת גרוטאות וגזם מתבצע ברחבי העיר בימים מוגדרים וקבועים. שימו לב, הוצאת גזם וגרוטאות ללא תיאום מראש הופכת למגע ומהווה עבירה על החוק. התעדכנו בימי הפינוי - וביחד נהפוך את נשר לעיר נקייה יותר.
אירועים בעיר >דלג על אירועים בעיר >

אירועים בעיר >