נשר ללא אלימות: כרזות תלמידים ברחבי העיר

נשר ללא אלימות: כרזות תלמידים ברחבי העיר (הגדל)

במסגרת שבוע הסובלנות שהתקיים בחטיבות הביניים בעיר, בשיתוף עם תכנית "עיר ללא אלימות" עיצבו התלמידים כרזות שהפכו לתערוכת חוצות עירונית על גבי "עיגולדים".

כרזות שעיצבו תלמידי חטיבות הביניים בעיר נשר, בנושא: מניעת אלימות - הפכו לתערוכת חוצות ברחבי העיר. כל זאת, במסגרת שבוע הסובלנות שהתקיים בחטיבות הביניים בנשר, בשיתוף עם העירייה ותוכנית "עיר ללא אלימות", של המשרד לביטחון פנים.

במסגרת זו התקיימו מגוון רחב של פעילויות ביניהן: הרצאות על מנהיגות, אחריות אישית וכישורים חברתיים, שימוש לרעה בחומרים מסוכנים, סדנאות של מועצת הנוער ומשימות מתוקשבות.

במהלך השבוע הוכנה תערוכת כרזות שהוצגה בלובי בית הספר. התערוכה עוסקת בסיכונים ומניעת אלימות בקרב בני נוער. ענת ביליה-ראובני, מנהלת תוכנית "עיר ללא אלימות", התרשמה מאוד מהיצירתיות והפכה את הכרזות לתערוכת חוצות ב"עיגולדים", ממנה ניתן להתרשם ברחבי העיר.

יפה סביאר, מורה לאומנות בחטיבה א', מספרת כי לתלמידים היה חשוב להעביר מסר לתושבי העיר בצורה יצירתית עם תוכן עמוק ומבט בוגר ואכפתי בנושא סובלנות ומניעת אלימות. התוצאה: 120 כרזות שעיצבו התלמידים, השתתפו בתערוכה מתוכם בחרו מועצת הנוער ותוכנית "עיר ללא אלימות" ב- 50 פוסטרים להיות מוצגים ברחבי העיר. "אני גאה בתלמידיי המקסימים והמוכשרים, גאה בעיריית נשר שהביעה את הערכתה בכך שפרסמה את עבודתם, וגאה להיות תושבת נשר ומורה לבני נוער שפועלים לטובת העיר ולמען עתיד טוב יותר", אמרה סביאר.