קבלת פנים חגיגית לאלופי אירופה בקרטה

קבלת פנים חגיגית לאלופי אירופה בקרטה (הגדל)

תושבי העיר: עמר בן עזרא, אורי האס, תומר בלסקי ושי מידזינסקי, המתאמנים תחת שרביטו של המאמן הבכיר, סנסיי מישל ביטון, זכו השנה להישגים כבירים באליפות אירופה שהתקיימה במוסקבה. ראש העיר ערך השבוע להם ולמאמנם קבלת פנים חגיגית והעניק להם אותות הוקרה.

ראש עיריית נשר, אבי בינמו, ערך השבוע בלשכתו קבלת פנים חגיגית לתושבי העיר נשר וחברי נבחרת ישראל בקרטה, אשר זכו השנה להישגים כבירים באליפות אירופה האחרונה שהתקיימה במוסקבה.

נבחרת הקרטה שוטוקאן ריו ישראל שבה בחודש אוקטובר האחרון מאליפות אירופה 2014, כשבאמתחתה, שלל הישגים ומדליות. ארבעה מבין חברי הנבחרת הישראלית שקצרו הישגים כבירים הם תושבי העיר נשר: עמר בן עזרא, שזכה במקום הראשון לגילאי 16-18, והוכתר כאלוף אירופה, תומר בלסקי, שזכה במקום השני לגילאי 12-14, שי מידזינסקי, שהגיע למקום השלישי בקרבות גילאי 14-16 ואורי האס, שהשתתף במקצה הבוגרים והפגין נחישות ורוח לחימה.

נבחרת הקרטה שוטוקאן ריו ישראל מתאמנת בקביעות במתנ"ס הורדים נשר אצל המאמן הבכיר, סנסיי מישל ביטון – חגורה שחורה דאן 7 ושופט בינלאומי.

השבוע, כאמור, ערך להם בינמו קבלת פנים והעניק לכל אחד מהם שעון מיוחד עם הקדשה אישית. "מזה שנים רבות שאני מלווה את ענף הקרטה", אמר בינמו לספורטאים הצעירים. לדבריו, "בספורט, כמו בחיים אין קיצורי דרך. רק התמדה, נחישות, השקעה ודבקות במטרה מביאים להישגים".

עוד אמר בינמו: "כוכבי הקרטה של נשר הביאו לעיר ולמדינת ישראל כבוד רב. עיריית נשר מברכת על כל ענף ספורט שמתפתח כאן בעיר. העירייה בראשותי תמשיך לטפח ספורטאים מצטיינים בענפים שונים ומגוונים, ותעשה הכול כדי לתת לספורטאינו המצוינים, את התנאים הטובים ביותר, בדרכם להצלחה בזירה הבינלאומית".