נשר קרוס כרמל יוצא לדרך

במסגרת אירועי 90 שנה לנשר, יתקיים ב-19.9.15 אירוע ספורט אתגרי ייחודי של ריצה במעלה הר הכרמל ומקצי מרתון אופני הרים.

בתום האירוע יוכתר: "מלך ההר".

לנרשמים עד ה- 31.8.15 יינתנו הנחות.

פרטים נוספים באתר המרוץ: http://crosscarmel.co.il , במייל:  crossc.info@gmail.com ובטלפון: 077-2010406.

צילום: קובי פורת

ריצת מלך ההר, מרתון אופני הרים אתגרי בהשתתפות רוכבים מקצועיים, מקצה עממי למשפחות, והפנינג של ספורט והנאה – כל אלה מצפים למשתתפי וצופי אירוע הספורט הראשון מסוגו בארץ: "נשר קרוס כרמל".

ב-19.9.15 מרוץ "נשר קרוס כרמל" יוצא לדרך. כל זאת, במסגרת אירועי 90 שנה לנשר. המרוץ ישלב חווית אופני הרים במקצים שונים וחווית ריצה שתתבצע בעליה הישנה לכיוון האוניברסיטה ועוספיה במקצה הייחודי "מלך ההר". למרוץ צפויים להגיע מאות רוכבי אופניים ורצים מקצועיים. את האירוע מפיקה קבוצת גולדפיש בשיתוף עם: עיריית נשר, החברה הכלכלית לנשר – נשרים, רשת המתנ"סים נשר, קאנטרי ספייס נשר, איגוד האופניים, רצי זבולון ומפעל נשר.

נשר קרוס כרמל כולל שני מקצים מרכזיים:

• ריצת "מלך ההר", 7.4 ק"מ טיפוס בעלייה הידועה והמאתגרת,
  • ומקצה מרתון אופני הרים בכרמל למרחקים: 76 ק"מ, 54 ק"מ ו - 32 ק"מ.

בנוסף יהיו שני מקצים עממיים למשפחות:

• מסלול ריצה עממי, 2 ק"מ,
  • ומקצה אופניים לאורך של כ-10 ק"מ.

מקבוצת גולדפיש נמסר כי שטח הכינוס ומתחם הזינוק והסיום של המרוץ יהיה: קאנטרי ספייס נשר (סמוך לקיבוץ יגור). עוד נמסר כי הזינוקים יחלו החל מהשעה 6:30 בבוקר. מתחם המרוץ שבשטח הבריכה של הספייס יכלול בין היתר, בריכה, דוכני מזון, הפעלות ועוד הפתעות. משתתפי המרוץ יוכלו להיכנס יחד עם המלווה שלהם חינם למתחם הספייס.

ראש עיריית נשר, אבי בינמו: "עיריית נשר רואה בספורט דרך חיים ומאמינה כי פעילות ספורטיבית מחנכת למצוינות, להתמדה ולהגעה להישגים חדשים, יוצרת סיפוק ושומרת כמובן על בריאות הגוף והנפש. נשר היא עיר מובילה בתחום הספורט, ולכן, עיריית נשר שמחה לקחת חלק במרוץ נשר קרוס כרמל הראשון. אני מזמין את כולם לעיר נשר, לקחת חלק במרוץ המשלב חוויית אופני הרים וריצה על רקע הנוף המדהים של הר הכרמל".

מנכ"ל קבוצת גולדפיש, עידן שלו: "גולדפיש, המתמחה בהפקות ספורט ובאירועים עסקיים גדולים, יוזמת בפעם הראשונה את מרוץ נשר קרוס כרמל בשיתוף עיריית נשר, החברה הכלכלית לנשר – נשרים, רשת המתנ"סים נשר, קאנטרי ספייס נשר, איגוד האופניים, רצי זבולון ומפעל נשר, מתוך הבנה וחיבור לשטח ולעשייה הספורטיבית בקרב הציבור. קבוצת גולדפיש חתומה בשנים האחרונות על אירועי ספורט גדולים ומוצלחים ברחבי הארץ כגון: טריאתלון תל אביב/חיפה/נתניה/אשקלון, מרוץ השליחים חיפה אולטרה טרייל, ועוד. קהל היעד של אירועי הספורט הוא קהל איכותי, המעריך את העשייה לטובתו ומוקיר את העיר נשר, שמשתפת עמנו פעולה על מנת לייצר אירוע ספורט מוביל בקנה מידה ארצי".

לנרשמים למירוץ עד ה - 31.8.15 יינתנו הנחות. פרטים נוספים באתר המרוץ: http://crosscarmel.co.il , במייל:  crossc.info@gmail.comובטלפון: 077-2010406.