שירי מימון מגיעה לנשר

ההופעה של הזמרת שירי מימון תחתום את אירועי הקיץ בעיר ותתקיים ברחבת היכל התרבות ב-25 באוגוסט בשעה 21:00. המופע מתקיים במסגרת פרויקט בימות פיס ובתמיכת "מפעל הפיס". הכניסה חופשית. ראש עיריית נשר, אבי בינמו: "יהיה זה אקורד סיום מרענן לאירועי הקיץ ב'תחנה 4 וחצי' ובשלוחות רשת המתנ"סים. כל תושבי העיר מוזמנים".

לתשומת לב התושבים: ביום האירוע דרך השלום מהכיכר של רח' ברק עד הרמזור בצומת הרחובות פרץ-דרך השלום ייסגר לתנועת כלי רכב ואוטובוסים החל מהשעה 17:00 ועד חצות, לא תתאפשר כניסה וחנייה של רכבים לאורך הרחוב. נהגים מתבקשים לנסוע בדרכים חלופיות.

שירי מימון מגיעה לנשר: לאחר קיץ גדוש אירועים ופעילויות לכל המשפחה, תחגוג העיר נשר את אירועי סיום הקיץ עם הגדולה מכולן – הזמרת שירי מימון. הופעתה של מימון תתקיים ביום שלישי ה-25 באוגוסט ברחבת היכל התרבות של נשר בשעה 21:00. הכניסה חופשית. המופע מתקיים במסגרת פרויקט בימות פיס ובתמיכת "מפעל הפיס", בשיתוף עם עיריית נשר ורשת המתנ"סים המקומית.

ראש עיריית נשר, אבי בינמו, הודה השבוע להנהלת המתנ"ס, ולמנהלי המחלקות בעירייה על ההירתמות למען תושבי העיר, צעירים ומבוגרים, במהלך הקיץ האחרון. "נשר ממשיכה להשקיע בתושבים בכל התחומים, ובכלל זה לקדם את הפעילות התרבותית בעיר למען הקהילה. הופעתה של שירי מימון תהיה אקורד סיום מרענן לאירועי הקיץ שהתקיימו השנה, לראשונה ב'תחנה 4 וחצי' ובשלוחות רשת המתנ"סים. רגע לפני שתתחיל שנת הלימודים, כל תושבי נשר והסביבה מוזמנים לחגוג איתנו ברחבת היכל התרבות את סיום החופש הגדול".

מעיריית נשר נמסר כי ביום האירוע דרך השלום מהכיכר של רח' ברק עד הרמזור בצומת הרחובות פרץ-דרך השלום ייסגר לתנועת כלי רכב ואוטובוסים, החל מהשעה 17:00 ועד חצות. בשעות אלו לא תתאפשר כניסה וחנייה של רכבים לאורך הרחוב. נהגים מתבקשים לנסוע בדרכים חלופיות. הכוונה משטרתית תהיה במקום.

קיץ גדוש אירועים

אז מה היה לנו הקיץ? מנהלת רשת המתנ"סים של נשר, איה אנגל, מסכמת חודשיים של עשייה ופעילות מגוונת: "רשת המתנ"סים של נשר בשיתוף עם עיריית נשר דאגו לכך שכולנו נרגיש שקיץ כמו קיץ 2015 עוד לא היה בנשר. תושבי העיר, צעירים ומבוגרים, זכו למתחם מיוחד עבורם, ברחוב המסילה, שפעל לאורך ימות השבוע והציע חלופה לישיבה בגני המשחקים ובאזורים העירוניים בשעות הערב והלילה. במהלך חופשת הקיץ היו מסיבות, ערבי משחק ופעילויות רבות ומגוונות שהוכנו במיוחד לבני הנוער ע"י המד"צים ומועצת הנוער העירונית של נשר, הופעות של: עילי בוטנר וילדי החוץ, נתן גושן, שחר חסון, עינת שרוף ועוד. אל בני הנוער הצטרפו גם המבוגרים שנהנו מפעילויות המתאימות להם במיוחד, כמו 'קבלת שבת' מדי יום שישי, 'פסטיבל לחיים' – פסטיבל היין שזכה להצלחה כבירה וערב 'בירה ונשירה' עם משה להב הטיש הגדול. מדי יום שלישי נהנו ההורים והילדים בנשר מפעילות משותפת ודוכני אמנים במתחם התחנה".

"רגע לפני שנגמר לנו החופש", הוסיפה אנגל, "ביום שלישי ה-25/8 ניפגש ברחבת היכל התרבות של נשר בשעה 21:00 בערב עם הגדולה מכולן, שירי מימון הכניסה חופשית, וכולם מוזמנים לבוא וליהנות".