"פסטיבל ביכורים" חוזר

עיריית נשר ורשת המתנ"סים מציגים: פסטיבל שבועות ייחודי שיתקיים ביום שני, ה-29 במאי 2017, ברחבת היכל התרבות בעיר, החל מהשעה 16:30. "פסטיבל ביכורים", המתקיים זו השנה הרביעית ברציפות יכלול: טקס הבאת ביכורים ומופע של ילדי בתי הספר בעיר, "יריד איכרים", הכנת פיתות בטאבון, סדנת ג'אגלינג, מעגלי מתופפים, ופינות ליטוף עם סוסי פוני. הכניסה חופשית.

ביום האירוע ייחסם לתנועה רחוב דרך השלום החל מהשעה 10:00 ועד לשעה 20:00.

ראש עיריית נשר, אבי בינמו: "כל תושבי ישראל מוזמנים לחגוג בנשר את חג הקציר"

"ביכורים" – פסטיבל ייחודי לרגל חג השבועות ייערך ביום שני ה-29 במאי, בעיר נשר. מדובר במיזם משותף של עיריית נשר ורשת המתנ"סים המקומית שמתקיים זו השנה הרביעית ברציפות. בעיריית נשר כבר נערכים לבואם של רבים מתושבי העיר והסביבה לקראת אירוע החוצות הגדול שייערך ברחבת היכל התרבות, החל מהשעה 16:30.

פסטיבל "ביכורים" יכלול: טקס שבועות מסורתי של הבאת ביכורים, מופע של תלמידי בתי הספר וכן "יריד איכרים". עוד ייהנו באי הפסטיבל משלל אטרקציות, ביניהן: מעגלי מתופפים,  סדנאות ג'אגלינג, פינות ליטוף, עמדת סוסי פוני, אוהל שנטי, בית קפה, בנג'י טרמפולינה ועוד שלל הפתעות. לקראת האירוע יקושט מתחם הפסטיבל, כיאה לרוח החג, בעומרים ובסלי טנא גדולים.

בשל האירוע מתוכננים ביום שני, 29.5.2017, ד' בסיוון תשע"ז, שינויים בהסדרי התנועה, כדלהלן: דרך השלום מהכיכר של רח' ברק עד הרמזור בצומת הרחובות פרץ-דרך השלום ייסגר לתנועת כלי רכב החל מהשעה 10:00 בבוקר ועד לשעה 20:00 בערב.

לקראת פסטיבל "ביכורים - 2017", אמר ראש העיר, אבי בינמו: "חג השבועות הוא אחד החגים הכי ישראלים שיש. אנו, בעיריית נשר, החלטנו להביא בחג השבועות את הקיבוץ אל העיר. אני גאה להמשיך במסורת החגיגית בה התחלנו לפני שלוש שנים ולהזמין את כל תושבי העיר נשר ומדינת ישראל לפסטיבל הכי מושקע שיש ולחגוג עמנו, בנשר, את חג הקציר".