מחשב לכל ילד

הגדל

במסגרת פרויקט "מחשב לכל ילד" זכו השנה 23 תלמידים בעיר נשר למחשב חדש.

לפרויקט שותפים: משרד רוה"מ, עיריית נשר וחברת "אימקו".

טקס הסיום של הפרויקט נערך במעמד ראש העיר נשר, אבי בינמו.

במסגרת פרויקט "מחשב לכל ילד" קיבלו השנה 23 מילדי העיר נשר מחשבים ביתיים זאת לאחר שסיימו קורס מיוחד להכרת המחשב. טקס סיום הפרויקט וחלוקת התעודות לתלמידים נערך בהיכל העירייה, במעמד: ראש העיר נשר, אבי בינמו.

עוד השתתפו בטקס: מנכ"ל העירייה, מיכל ליבנה, מנהל פרויקט מחשב לכל ילד באזור הצפון, גל בן-משה, מנכ"ל חברת "אימקו", דודי פיינר, וסמנכ"ל חברת "אימקו", דן שריה.

מחשב לכל ילד הוא פרויקט לאומי בחסות משרד רה"מ, במסגרתו מוענקים מחשבים נייחים לילדים ממשפחות דלות אמצעים – שאינן יכולות לרכוש מחשב בעצמן. פרויקט מבורך זה פועל בעיר נשר כבר יותר מ-10 שנים ברציפות. מאז החל הפרויקט, לפני כעשור חולקו כבר בנשר למעלה מ-500 מחשבים לילדי העיר. הילדים שמקבלים את המחשבים עוברים השתלמות של 45 שעות. מי שמסיים את ההשתלמות מקבל בסופה את המחשב הנכסף.

במפגש שהתקיים עם הילדים והוריהם אמר ראש העיר, אבי בינמו, כי המחשב יכול לפתוח צוהר לעולם הטכנולוגי בדרך להגשמת חלומות ושאיפות ולהוות קרש קפיצה להצלחה בחיים. בינמו ציין כי השנה נשר זכתה במקום ה-1 במחוז ב"פרס התקשוב" של משרד החינוך.

בדברי ברכתו לתלמידים אמר להם בינמו: "תשתדלו, תתמידו, תשיגו ותגיעו לכל פסגה שנפשכם חפצה".

בינמו הודה להנהלת הפרויקט ובראשה לסגן השר במשרד ראש הממשלה ויו"ר המועצה הציבורית של "מחשב לכל ילד", ח"כ ירון מזוז,  וכן לחברת "אימקו", מנשר, המלווה את הפרויקט כבר שנים רבות ותומכת בו בעין יפה.