תשלום וערעור על דו"ח חנייה – עכשיו באופן מקוון

ראש העיר, רועי לוי: "מהפכת השירות בעיריית נשר נמשכת: נשר היא עירייה ירוקה הפועלת לשמירה על איכות הסביבה, עירייה השמה במרכז את תושביה ופועלת למענם".
18/12/2018
רועי לוי ראש העיר (הגדל)

מהפכת השירות בעיריית נשר נמשכת: החל מהשבוע מתאפשר לכל תושב ותושבת, לשלם דו"חות חנייה ו/או להגיש לעיריית נשר בקשה לערעור על דו"חות, והכל באופן מקוון, באמצעות אתר האינטרנט של העירייה או דרך אתר "מטרופארק" של חברת מטרופולינט.

ראש העיר נשר, רועי לוי, אמר: "נשר היא עירייה ירוקה הפועלת לשמירה על איכות הסביבה, עירייה אשר שמה במרכז את תושביה ופועלת למענם על מנת להעניק להם שירות טוב יותר, מהיר יותר ויעיל יותר. במסגרת מהפכת השירות עליה בישרתי מזה כבר, ניתן כעת להגיש בקשות לערעור על דוחות או לשלם דוחות גם באופן מקוון באמצעות טופס דיגיטלי נוח וידידותי למשתמש. צעד זה יחסוך בנייר ובכך יתרום לשמירה על איכות הסביבה וגם יקל על הציבור וימנע את הצורך והטרחה להגיע לבניין העירייה ולאבד זמן יקר. אנחנו עם הפנים לתושב וממשיכים לקדם מיזמים טכנולוגיים נוספים על מנת לשפר ולייעל את השירות לכלל הציבור ובפרט לתושבי העיר".

לחצו כאן – למעבר למערכת לתשלום דו"ח חנייה או להגשת בקשה לערעור באופן מקוון